Praktische informatie

Onze openingstijden

maandag
8:4012:25
dinsdag
8:4012:25
woensdag
8:3012:15
donderdag
8:4012:25
vrijdag
8:4012:25
De Maandag is in Apeldoorn gesloten

Op christelijke feestdagen en in schoolvakanties regio Midden zijn wij gesloten.


Groepsgrootte

Onze groepen bestaan uit maximaal 8 (met 1 leidster), of maximaal 16 kinderen (met 2 leidsters). Op verschillende ochtenden draait daarnaast 1 vast vrijwilligster of stagiaire mee. Ieder kind is gekoppeld aan 1 leidster; de mentor. Zij is het aanspreekpunt voor ouders bij bijzonderheden en zij observeert het kind.


Plaatsing

Als uw kind 1 jaar is kunt u hem of haar inschrijven. Een kind kan worden geplaatst vanaf de leeftijd van 2 jaar en 3 maanden. Het kan blijven tot het 4 jaar wordt en naar school gaat. In overleg kan dit verlengd worden, indien een kind later start op de basisschool. Alle kinderen zijn welkom bij ons.


Wat neemt uw kind mee naar De Blokkentoren

Uw kind mag een beker, een bakje met fruit en een schoon setje kleding meenemen.


Doelgroep

Alle kinderen zijn welkom bij ons. We vragen ouders onze identiteit te onderschrijven. Meisjes dragen bij ons een rok of jurk. We vragen u hier rekening mee te houden.

Samen met een vast team geven wij gestalte aan een christelijke peuterspeelzaal, waar de Bijbel en de liefde tot de Heere en de naaste centraal staan.https://strato-editor.com/.cm4all/widgetres.php/com.cm4all.wdn.PhotoGallery/images/thumbnail-gallery.png
Bijbelvertellingen, liedjes zingen, voorlezen, kringgesprekjes, bewegen, binnen- en buiten spelen, knutselen en verjaardag- en afscheidsfeestjes vieren zijn activiteiten die binnen het dagritme van een ochtend horen.
Tevens zullen het overbrengen van waarden een normen, met als basis de Bijbel, een belangrijke rol spelen.


Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden


Locaties

Bij beide locaties zijn wij gevestigd in een lokaal van de Eben- Haëzerschool.


Ga terug naar ouders

 
E-mailen
Bellen
Info