Gemeente Voorst

De gemeente Voorst heeft een regeling voor gezinnen met 1 kostwinner. Peuters van deze gezinnen mogen 8 uren per week naar de Peuterspeelzaal. De gemeente betaalt het grootste deel van de kosten hiervoor. Gemeente stelt als voorwaarde wel dat een peuter ook minimaal 2 morgens naar de peuterspeelzaal gaat.


Uw eigen bijdrage wordt berekend naar uw inkomen, zoals dit ook geldt voor Toeslagen van de Belastingdienst.  Zie hierover verder het document dat u hieronder kunt downloaden


Let op; dit geldt dus alleen voor gezinnen die WONEN in de gemeente VOORST. U meldt uw peuter gewoon eerst aan bij ons. Als u een plekje toegewezen heeft gekregen, kunt u bij de gemeente de tegemoetkoming aanvragen. Bijgaand vindt u hier meer informatie over. Onderstaand vindt u de handleiding hoe u dit bij de gemeente aanvraagt.


Let op 2!! De gemeente stelt als voorwaarde dat uw peuter dan 2 morgens naar de Blokkentoren gaat. En het kan pas ingaan als uw peuter 2,5 is. Het eindigt 1 dag voordat uw peuter 4 jaar wordt.


Meer informatie beleid Gemeente Voorst

Handleiding aanvragen Peuterarrangement gemeente Voorst


Ga terug naar Kosten

 
E-mailen
Bellen
Info