Hilde Guis Locatie Manager Locatie manager en Pedagogisch medewerker en beleidsmedewerker

Mijn naam is Hilde Guis. Ik ben getrouwd met Pieter en samen hebben we 3 kinderen; 2 jongens en een meisje. In 2001 ben ik afgestudeerd aan de PABO en heb toen verschillende jaren in het onderwijs gewerkt. Sinds 2012 werk ik op de Blokkentoren. Eerst in Apeldoorn Noord, nu in Teuge. Ik vind het heerlijk om de kinderen te zien spelen, ze te horen kletsen en om hun ontwikkeling daarin te zien. Met veel plezier werk ik daarom met de peuters en ik ben blij dat ik hen mag begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling!!

In 2019 heb ik de opleiding tot pedagogisch coach en beleidsmedewerker gevolgd. En die rol mag ik sinds die tijd, samen met mijn collega Mariska vervullen naast het werken op de groep. Ook ben ik verantwoordelijk voor de website, het maken van het personeelsrooster en andere dingen achter de schermen.
Sinds medio 2020 ben ik locatiemanager van de Blokkentoren. Alle taken die horen bij contacten met ouders (naast de dagelijkse contacten die de leidsters gewoon hebben), aanmeldingen van nieuwe kinderen en personeelsaangelegenheden vallen nu onder mijn verantwoordelijkheid. Dit alles maakt mijn baan bij de Blokkentoren een erg leuke en afwisselende baan!