Vacature Vrijwilliger

Vacature vrijwilliger De Blokkentoren
Min. 1 ochtend per week (3,75 uur per week, 41 weken-contract)

 

  

Wie zijn wij?

De Blokkentoren is een  kleinschalige, professionele, christelijke peuterspeelzaal. Met 7 medewerkers bieden wij peuteropvang aan zo’n 80 kinderen in de leeftijd van 2.5 tot 4 jaar, op twee mooie locaties in Apeldoorn (de Maten) en Teuge.
Onze pedagogisch medewerksters bieden een uitdagende speelomgeving door samen met de kinderen te ontdekken, samen te spelen en samen te leren.

De christelijke identiteit van de peuterspeelzaal is te herkennen aan het feit dat onze normen en waarden gebaseerd zijn op de Bijbel. Gods Woord en de liefde tot Hem en de naaste is ons uitgangspunt. We vertellen iedere dag een Bijbelverhaal, we bidden en zingen samen psalmen en liederen die hierbij passen.


Wat ga je doen?

Als vrijwilliger ben je een extra paar handen op de groep. Je helpt de pedagogisch medewerkster in de begeleiding en verzorging van de kinderen. Je ondersteunt verder in de schoonmaaktaken en in overleg in andere taken die de pedagogisch medewerkster(s) uitvoeren tijdens de ochtend.


Wie zoeken wij?
Wij zoeken een vrijwillig(st)er die:

  • van peuters houdt, enthousiast is en op zoek is naar een leuke dagbesteding
  • zich thuis voelt op een christelijke peuterspeelzaal, aangesloten is bij één van de reformatorische kerken
  • de kinderen begeleidt en verzorgt tijdens het dagelijkse programma;
  • Vertrouwelijk omgaat met informatie over kinderen, ouders en collega’s
  • minimaal 1 ochtend inzetbaar is op onze locatie in de Maten en/ of Teuge

  • Wat bieden wij?
  • Een inspirerende, professionele, persoonlijke en gezellige werkomgeving
  • Vrij in de landelijke schoolvakanties
  • Je bent als vrijwilliger een onderdeel van het team en wordt dan ook uitgenodigd voor personeelsuitjes en andere informele momenten.

De openingstijden van de Blokkentoren zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:40- 12:25uur (woensdag van 8:30- 12:15 uur), met uitzondering van de schoolvakanties.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie met CV en eventueel een pasfoto. Voor meer informatie over onze peuterspeelzaal; kijk op onze website: www.deblokkentoren.nl of bel of mail met Hilde Guis 06- 38 79 64 10, h.guis@deblokkentoren.nl

PSZ De Blokkentoren

Postadres:  Lakméstraat 9, 7323 TJ Apeldoorn